打印 上一主題 下一主題
收起左側

激突要塞!可以用code對戰嫁^^" 【整左教學】

關閉 [複製鏈接]

回復 30# 的帖子

我用呢個贏左佢= ="

0017P09mTD8v9o47vM9oyYBB9pMTlG9nLolz9mTyjk9oHYEF9pmjue9p
0vs69oDxe49p502B9p52bt9p9tlq9mTxeK9p52cHjpVOyrj01izUiocECJr0
0Ne9p01Aytp01A2np01AjC

回復 支持 反對

第十關我之前想極都想唔到有咩方法,最後想到:

4魔玉+1修理玉(其實唔一定要=.= D魔玉SM 既)
回復 支持 反對

原帖由 丸仔 於 14-1-2008 13:22 發表
我用呢個贏左佢= ="

0017P09mTD8v9o47vM9oyYBB9pMTlG9nLolz9mTyjk9oHYEF9pmjue9p
0vs69oDxe49p502B9p52bt9p9tlq9mTxeK9p52cHjpVOyrj01izUiocECJr0
0Ne9p01Aytp01A2np01AjC

好野wo∼∼∼

可唔可以教下我點過15關∼∼

我過左好耐...

唔知點∼∼∼=.=

THX

(如果有人識教下我,唔該...)
回復 支持 反對

我用呢架都打得贏佢先o咀

001rewt019v9t01aztt019eot019KDt019KOt018GV
t019eit01e42t01dgdt01cICt01bU2t01dgnt01ekvt0
19Lnt01e4h

第15關 好易過

你用炮打下面果隻野先 之後就好易過到!!

回復 支持 反對

原帖由 丸仔 於 14-1-2008 14:21 發表
我用呢架都打得贏佢先o咀

001rewt019v9t01aztt019eot019KDt019KOt018GV
t019eit01e42t01dgdt01cICt01bU2t01dgnt01ekvt0
19Lnt01e4h

第15關 好易過

你用炮打下面果隻野先 之後就好易過到!!

唔該呀,我過左lu∼∼

不過,我而家又過唔到個大佬,佢係咁放野,我都打佢唔入∼∼∼∼

help...

THX∼∼∼
回復 支持 反對

你想車爆佢定打爆佢先= ="
回復 支持 反對

原帖由 丸仔 於 14-1-2008 14:56 發表
你想車爆佢定打爆佢先= ="

兩樣都得,總之win到佢就得∼∼∼∼

唔該曬∼∼∼><
回復 支持 反對

咁你車爆佢啦!!車易d又快!!

你用3-4隻壁玉 令到可以包晒成個野

之後就係咁整果d加速器!! 咁就贏到= ="

回復 支持 反對

原帖由 丸仔 於 14-1-2008 15:07 發表
咁你車爆佢啦!!車易d又快!!

你用3-4隻壁玉 令到可以包晒成個野

之後就係咁整果d加速器!! 咁就贏到= ="

不如你post個篇碼出來啦∼∼∼
(姐係有數字英文好長果個,例子如下...)000e01q00wxIq00vYKq00Fp39oYCqj9oylUd9oGREc9oYSyI9pV1ml9oHlFL9nOWeC9pQA1L9pcRxr90mzAbjpqkiLj6uSqv9pUHxP9pQKeD9pDrRK9p8FaQ900kqE

更新:我打爆左lu∼∼∼(用左界玉同璧玉仲有一個250加速就win∼∼∼)

回復 支持 反對

我用呢隊又贏到
000e3Vu00Iaxu00yKju00qG0apRbnham2q2
2apDNsiapMsgvapQHR2amaBBkafJNQ5am2d
DXacQheOad8TeSjmXOvLjmBtpIjjz9oi
呢隊又贏到

000ezzmpV2K5mpV2K5mpV31tm00pPXm
00q7mjmXd7yj2jpfempV3OE

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
kin111 + 2 Reward - 加分 - 提供設計

查看全部評分

回復 支持 反對