收起左側

||·澤尻繪理香,,,EriKa SaWajiri\

Originally posted by 乂魚乂 at 2006-6-1 21:28:

小香有套新電影 "失物"  鬼片黎架@o@"

不過我好想睇佢做喜戲~_~ 唔知會有咩feeling呢=0=

杰佬哥,,呢套野上左未架??如果上左比條link黎呀,,
同埋小香係入面做咩角色架@@?
回復 支持 反對

Originally posted by 小不﹏黑占〞 at 2006-6-1 22:30:

杰佬哥,,呢套野上左未架??如果上左比條link黎呀,,
同埋小香係入面做咩角色架@@?

好明顯我唔係杰佬=.=..... 呢套野今年係日本上畫   香港我諗有排先有得

所以應該未有得dl
回復 支持 反對

Originally posted by 乂魚乂 at 2006-6-1 22:38:

好明顯我唔係杰佬=.=..... 呢套野今年係日本上畫   香港我諗有排先有得

所以應該未有得dl

係喎,,,唔好意思,,,好想睇呀,,,小香係入面做咩角色呀><
回復 支持 反對

Originally posted by 乂魚乂 at 2006-6-1 22:38:

所以應該未有得dl

知唔知道幾月會上畫??
唔知小香會唔會做女鬼呢? xd"
回復 支持 反對

原來哩個論壇都有唔少香fans
等我又黎傾埋一份先
小香仲有演出過"pacchigi"(電影)"idoi道"(娛樂節目)
回復 支持 反對

Originally posted by 小不﹏黑占〞 at 2006-6-1 22:42:

係喎,,,唔好意思,,,好想睇呀,,,小香係入面做咩角色呀><

小香今次會做一個租帶店既店員

間宮兄弟改編自江國香織的同名小說。「間宮」中瘦高的哥哥明信和矮胖的弟弟徹信都未婚,在學校當工友的弟弟,想介紹女老師給在酒公司任職的哥哥,哥哥卻愛上錄影帶出租店員。兩兄弟經歷愛情的挫折,體會有愛情、婚姻的人不一定快樂,而他們兄弟相依為命,偶爾和媽媽團聚其實是另一種幸福。
影片的演員為一時之選,曾與天海佑希合演日劇「最後的禮物」的男星佐佐木藏之介演哥哥,日本搞笑節目喜劇男星塚地武雅演弟弟,美少女澤尻惠
回復 支持 反對

Originally posted by T* at 2006-6-1 22:46:

知唔知道幾月會上畫??
唔知小香會唔會做女鬼呢? xd"

可能做驅鬼果d人呢??令女道士><
回復 支持 反對

間宮兄弟會係2006年5月13日上畫

而失物會係
2006年9月公開予定

講述有人拾到被詛咒的月票或手鏈等各種失物後,發生了一連串的恐怖事件,小香扮演的女高中生,與前火車司機小栗旬合力找出失蹤的妹妹,以及幫助中了詛咒的若槻千夏。

回復 支持 反對

Originally posted by 小不﹏黑占〞 at 2006-6-1 22:48:

可能做驅鬼果d人呢??令女道士><

@o@
正丫~ xdd"

Originally posted by 乂魚乂 at 2006-6-1 22:55:

而失物會係
2006年9月公開予定

講述有人拾到被詛咒的月票或手鏈等各種失物後,發生了一連串的恐怖事件,小香扮演的女高中生,與前火車司機小栗旬合力找出失蹤的妹妹,以及 ...

9月..咁咪即係可能年尾先有... -3-"
回復 支持 反對

Originally posted by 乂魚乂 at 2006-6-1 22:55:

而失物會係
2006年9月公開予定

講述有人拾到被詛咒的月票或手鏈等各種失物後,發生了一連串的恐怖事件,小香扮演的女高中生,與前火車司機小栗旬合力找出失蹤的妹妹,以及 ...

咁姐係做主角啦@@
唔知恐唔恐怖呢,,,我心血少,,,唔嚇得><
回復 支持 反對